Ucuz ve Güvenilir Bilgisayar Alışveriş Siteleri TOP 5

Ziyaret : 5825

Son güncellenme :
2021-07-21T12:03

Okuma Süresi 4DK


Bilgisayar toplama ve hazır sistem bilgisayar satın alma günümüz ekonomisinde oldukça dikkat edilmesi gereken bir husus. Çoğu kullanıcı kendi bilgisayarını parça parça toplayarak oluşturmakta ve kendi bütçesine uyan sistemleri satın almaya çalışmakta. Bu işi güvenilir ve kusursuz olarak yapmak için kuşkusuz iyi bir bilgisayar satıcısına ihtiyacımız var. Bu makalede sizlere en ucuz ve güvenilir olarak bilgisayar alabileceğiniz, bilgisayar toplayabileceğiniz 5 farklı web sitesini tanıtmak istiyorum.

1) incehesap.com
incehesap

Siteye girer girmez sağ üstten PC TOPLA diyerek işlemci, ram, ekran kartı ve diğer tüm çevre birimlerini bütçenize göre seçerek bilgisayarınızı oluşturabilirsiniz. Kendiniz toplamak istemezseniz sitedeki hazır sistemleri de tercih edebilirsiniz. İnce hesap 2008'den beri faaliyette olan günümüzde gayet popüler, laptop, bilgisayar ve elektronik alet satışı yapan bir firma olarak karşımıza çıkıyor.

İnce hesap şikayet var karnesi: makalemizin yayınlanma tarihinde 2774 şikayetten 1636 çözüm sayısı ve 5 üzerinden 3.6 yıldız puanı.

incehesap_sikayetvar
2) Sinerji.gen.tr
sinerji.gen.tr

Sinerjiye girdikten sonra yine sağ üstten PC TOPLAMA diyerek kendinize özel bir bilgisayar oluşturabilirsiniz. Ya da hazır sistemlerden size önerilen bilgisayarları seçerek bütçenize göre sipariş oluşturabilirsiniz. Sinerji çoğu forumda yine oldukça adından sık bahsedilen bir bilgisayar satış firması.

Sinerji şikayet var karnesi: makalemizin yayınlanma tarihinde 106 şikayetten 15 çözüm sayısı ve 5 üzerinden 2.6 yıldız puanı.

sinerji_sikayetvar
3) İtopya.com
itopya

İtopya sosyal medya fenomenleriyle sık çalışan popüler bir bilişim firması. Siteye girdiğinizde kendin topla bölümünden dilediğiniz özellikteki bir bilgisayarı oluşturup hızlıca sipariş verebilirsiniz. Ya da kolay topla alanından oynamak istediğiniz oyun tarzlarını belirleyip bilgisayarları arayarak size önerilen bir sistemi alabilirsiniz.

İtopya şikayet var karnesi: makalemizin yayınlanma tarihinde 2284 şikayetten 284 çözüm sayısı ve 5 üzerinden 2.2 yıldız puanı.

itopya_sikayetvar
4) Teknobiyotik.com
teknobiyotik

Teknoniyotiğe girdiğinizde, PC sihirbazı ile bilgisayarınızı özelleştirebilir ve bütçenize uyan bir sistem toplayabilirsiniz. Diğer bilgisayar firmalarında olduğu gibi sitenin size önerdiği hazır bilgisayarları da bütçenize göre tercih edebilirsiniz.

Teknobiyotik şikayet var karnesi: makalemizin yayınlanma tarihinde 551 şikayetten 359 çözüm sayısı ve 5 üzerinden 4.1 yıldız puanı.

teknobiyotik_sikayetvar
5) Hepsiburada.com
hepsiburada

Hepsiburadanın elektronik bilgisayar bölümünden akıllı sıralama alanını kullanarak laptop ve masaüstü bilgisayarlardan en çok satılanlara göz atıp bütçenize uyanı alabilirsiniz.

Hepsiburada şikayet var karnesi: makalemizin yayınlanma tarihinde 56946 şikayetten 16885 çözüm sayısı ve 5 üzerinden 3.3 yıldız puanı.

hepsiburada_sikayetvar

Bu 5 site hakkında kullanıp memnun kaldığınız veya memnun kalmadığınız durumları yorumlarda belirtebilir bilgi paylaşımı yapabilirsiniz. Şikayetvar sistemine içlerinde en çok önem veren site, oy oranlarına göre Teknobiyotik olarak karşımıza çıkıyor. Paylaştığımız tüm siteler Türkiye'de yıllarca faaliyet gösteren, SSL sertifikalarına sahip, kurumsal iletişim numaraları olan, güvenilir ve yaygın bilişim alışveriş siteleridir.


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :

Reddit

Pinterest


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :


Yorumlar (0)

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış. Yapılan yorumlar burada listelenir.

Bu içeriğe bir yorum bırakabilirsin.

Bu içeriğe yorumunuzla birlikte yıldız puanı bırakabilirsiniz.





Bu paylaşımlara da göz atabilirsin.

Sağlıklı Bir İnsan Günde Ne Kadar Su Tüketmelidir?

Sağlıklı Bir İnsan Günde Ne Kadar Su Tüketmelidir?

Sağlıklı bir insan günde ne kadar su içer? Bu soru basit gibi görünse de cevabı bir o kadar da önemli olan bir konudur. Sıvı tüketimi üzerine araştırm ...

Hap Yutma Güçlüğü ve Bal ile Hap Yutma Tekniği

Hap Yutma Güçlüğü ve Bal ile Hap Yutma Tekniği

Hap yutma güçlüğü çoğu zaman psikolojik veya bazı durumlarda fizyolojik (boğaz şişkinliği, yutak problemleri vs.) sebeplere dayanan istenmeyen bir dur ...