İnstagram Hikaye Arka Plan Renk Değiştirme

Ziyaret : 2327

Son güncellenme :
2021-07-12T12:46

Okuma Süresi 3DK


İnstagram hesabınızdan hikaye paylaşma işlemi yaparken bazı durumlarda paylaşacağınız fotoğrafın arka planını değiştirmek isteyebilirsiniz. İnstagram hikaye arka plan renk değiştirme işlemini yapabilmek için sizlere önereceğimiz basit bir yöntem var. Hadi gelin birlikte İnstagram’a fotoğraf yüklerken arka planlarının renklerini değiştirme işleminin nasıl yapılabileceğine bakalım.

instagram-hikaye-arka-plan-renk-degistirme
İnstagram’a Hikaye Yüklemek

İnstagram milyonlarca aktif kullanıcısı olan bir sosyal medya ağıdır. İnsanlar günlük yaşantılarında gezi, iş, seyahat, yemek temalı çektiği fotoğrafları ve videoları çevresiyle paylaşmak ve sosyalleşmek maksadıyla instagram’ı kullanmaktadır. Fotoğraf ve video paylaşmanın en pratik yollarından birisi de hikaye (story) eklemektir. İnstagram’a nasıl hikaye yüklenir diyorsanız yapmanız gerekenler:

  • Hesabınıza mobil uygulamanızdan giriş yaptıktan sonra sol üstteki Hikayen alanını tıklayın.
  • Açılan pencereden bir fotoğraf çekebilir, sol taraftaki oluştur alanından yazılı hikayeler paylaşabilirsiniz.
  • Ya da ekranı yukarıya kaydırıp galerinizden var olan bir görseli hikayenizde paylaşabilirsiniz.
instagrama-nasil-hikaye-yuklenir
İnstagram Hikaye Arka Plan Renk Değiştirme

İnstagram da hikaye paylaşırken hikaye arka plan renk değiştirme işlemi yapmak isteyebilirsiniz. İnstagram paylaşılan hikayelerde eğer görsel galeriden seçilirse otomatik olarak bulanık bir arka plan tayin edecektir. Siz bu arka planı istediğiniz renk (beyaz, bulanık, gradyan vb.) ile değiştirerek daha hoş hikaye story paylaşımı yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler:

instagram-kolaj-uygulamasi
  • Play Store uygulamasına girdikten sonra arama bölümüne Collage Maker yazıp +50M indirmeye sahip fotoğraf birleştirme uygulamasını indirin.
  • Uygulamayı açtıktan sonra kolaj deyip arka planını değiştireceğiniz fotoğrafı seçip alttaki arka plan alanına tıklayın.
  • Daha sonra beyaz, gradyan, bulanık AP ya da renk kısmından dilediğiniz tonu ayarlayıp hikaye arka plan rengini değiştirebilirsiniz.
instagram-hikayenin-arka-planini-degistirme


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :

Reddit

Pinterest


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :


Yorumlar (1)

instaci 12.07.2021 13:23:56

instagramda hikayelerin arka planlarını değiştirmek için kolaj uygulaması kullanıyorum peki video için de bu uygulanır mı ?

Bu içeriğe bir yorum bırakabilirsin.

Kullanıcı Oyu: 1 - Puan: 5





Bu paylaşımlara da göz atabilirsin.

Youtube'da En Çok Para Kazandıran İçerik Türleri

Youtube'da En Çok Para Kazandıran İçerik Türleri

Youtube'da para kazanmak gün geçtikçe zorlaşıyor ve yeni içerik fikirleri ortaya çıkıyor. Hal böyle olunca içerik üreticileri çok farklı içerik türler ...

Twitch'te Yayıncı Nasıl Engellenir ve Yayıncı Önerilenlerde Nasıl Gizlenir

Twitch'te Yayıncı Nasıl Engellenir ve Yayıncı Önerilenlerde Nasıl Gizlenir

Twitch üzerinde önerilen kanalları gizlemek ve herhangi bir yayıncıyı engellemek istiyor olabilirsiniz. Bu işlem bazen kullanıcılar tarafından bulunam ...