Video Düzenleme Programları | Windows 10 için Mükemmel Video Editleme Yazılımları

Ziyaret : 1499

Son güncellenme :
2021-08-14T13:34

Okuma Süresi 5DK


Windows 10 kullanıcılarının sık sık ihtiyaç duyduğu video düzenleme programlarını bu makalede sizler için derledik. Bir videoyu kesmek, birleştirmek, hızlandırmak, sesini değiştirmek, türünü değiştirmek ya da efektler eklemek istiyorsanız ücretsiz bir şekilde bu işi yapabileceğiniz onlarca yazılım mevcuttur. Gelin birlikte ücretsiz video düzenleme programları neler bir bakalım.

windows-10-video-duzenleme-programlari
VideoPad Video ve Fotoğraf Düzenleme Yazılımı

Listenin başını VideoPad Video Editör yazılımına vermemin en temel sebebi inanılmaz kullanışlı ve pratik bir araç olması. FFmpeg altyapısının hakkını sonuna kadar veren ücretsiz sürümlerine kolayca ulaşabileceğiniz bir video düzenleme programı. Düzenlemek istediğiniz fotoğraf ya da videoları sol üstteki panele sürükleyerek projeye ekleyebiliyorsunuz. Ardından Time Line alanına sırasıyla editleyeceğiniz içerikleri ekleyip çeşitli ses ve görüntü efektleri ekleyebilirsiniz. Hazır olduğunuzda MP4, MPEG, WMV ya da AVI gibi onlarca formatta dışarıya kayıt alabilirsiniz.

windows-10-video-duzenleme-programlari
Movie Maker ile Basit ve Hızlı Edit Yapabilirsin!

Movie MakerWindows 10 için en ideal video düzenleme yazılımlarından bir tanesidir. Windows’un yıllarda geliştirip işletim sistemleriyle birlikte sunduğu bu aracı ücretsiz bir şekilde Microsoft’un kendi sitesinden indirebilirsiniz. Movie Maker'ı bilgisayarınıza ücretsizce indirmek için şu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Movie Maker Resmi Site

windows-10-video-duzenleme-programlari
Lightworks ile Video Düzenleme

Lightworks Windows, Mac ve Linux için destek sunan bir video yönetim aracıdır. Hızlı video düzenleme işleriniz için yüksek kaliteli basit kırpma işlevleri sağlarken optimizasyonu hızlandır. Birden fazla kameradan klipleri senkronize edebilir ve çoklu kamera düzenleme yapabilirsiniz. Ayrıca YouTube, Vimeo, Facebook ve İnstagram’a videolarınızı hızlıca aktarıp video paylaşımı yapabilirsiniz.

windows-10-video-duzenleme-programlari
Adobe Premier Pro Bir Harika!

Video düzenleme konusunda çok fazla bilginiz yoksa, Adobe Premier Pro ilk başta biraz sizlere zorlu gelebilir. Ancak piyasadaki en başarılı video editing araçlarından biri olan bu yazılımı öğrenmeye değer. Premier PRO, düzenleme yaparken sizlere büyük zaman tasarrufu yaptıracak kısa yollara sahiptir. İçerdiği hazır geçiş ve animasyon efektleri sayesinde film sahnelerinde görülen harika çekimlere ulaşabileceğiniz profesyonel bir araçtır.

windows-10-video-duzenleme-programlari
3D Modelleme ve Daha Fazlasını Arıyorsan: BLENDER !

Blender video düzenleme, modelleme ve 3D animasyonları yapmak için kapsamlı özellikler içerir. Blender bir 3D animasyon düzenleyicisi olarak tasarlanmıştır, ancak çoğu video düzenleme yapacak kullanıcının ihtiyaçları için yeterli olacak bir video editörü ile birlikte gelir. Ayrıca, video maskeleme gibi daha karmaşık düzenlemelerin üstesinden gelebilir. Blender hem acemi hem de üst düzey kullanıcılar için 3D modelleme ve video editleme imkânı sunan açık kaynak kodlu bir düzenleme aracıdır.

windows-10-video-duzenleme-programlari


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :

Reddit

Pinterest


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :


Yorumlar (0)

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış. Yapılan yorumlar burada listelenir.

Bu içeriğe bir yorum bırakabilirsin.

Bu içeriğe yorumunuzla birlikte yıldız puanı bırakabilirsiniz.





Bu paylaşımlara da göz atabilirsin.

Bilgisayar Hızını Arttırmak için Donanım Tavsiyeleri

Bilgisayar Hızını Arttırmak için Donanım Tavsiyeleri

Bilgisayar hızını arttırmak isteyen kullanıcılar yazılımsal birtakım optimizasyonlar yapsa da bazen bu işlemler yetersiz kalabilmektedir. Windows 10 b ...

Windows 10 Bilgisayar Hızlandırma 5 Pratik Yöntem

Windows 10 Bilgisayar Hızlandırma 5 Pratik Yöntem

Windows 10 kullanıcısı iseniz ve hız sorunu yaşıyorsanız yapabileceğiniz maliyetsiz bazı yöntemler mevcuttur. Çoğu zaman sistem yavaşlıkları RAM,CPU, ...