Araba İçin USB Müzik Bellek Hazırlama - ByClickDownloader Kullanımı

Ziyaret : 14467

Son güncellenme :
2021-06-29T22:02

Okuma Süresi 10DK


Araçlarınızda müzik dinlemek için sürekli bir CD almak pek mantıklı bir seçim değil. Bunun yerine sevdiğiniz tüm tarz müzikleri bir araya getirip bir USB müzik çalar bellek hazırlamak bildiğimiz üzere en pratik yöntemlerden birisidir. Ama bu işlemi yapabilmek için birkaç bilgisayar terimine hakim olmak gerekir. Bu makalede sizlere baştan sona kadar en ince ayrıntılarıyla arabanızda müzik dinleyebileceğiniz bir USB müzik çalar nasıl hazırlanır ? ve araba için USB ye müzik atma işlemi nasıl yapılır anlatmış olacağız. Hemen işleme geçelim.

Keyfinize Göre Bir Oynatma Listesi Edinin
araba-icin-usb-muzik-bellek-hazirlama
  • Öncelikle müzikleri bulma konusunda kullanacağımız yöntem Youtube Oynatma Listesi İndirme olacaktır. Yukarıdaki görselde olduğu gibi sevdiğiniz bir müzik türünü YouTube üzerinde aratın ve aşağıdaki gibi filtreler bölümünden oynatma listesini seçin.
  • Ardından sevdiğiniz bir oynatma listesine tıklayıp onun URL adresini kopyalayın. Oynatma listelerinin URL adresleri genellikle www.youtube.com/watch?v=Eg1bALSMGUE&list=PLCf1Or-_9K_PfYmEkHT0IBEzp5pPuPchr şu şekilde olacaktır.
youtube-oynatma-listesi-secimi
ByClickDownloader Kullanımı
araba-icin-usb-muzik-bellek-hazirlama-2

Şimdi elimizde müzik listesinin olduğu bir oynatma listesi URL adresi mevcut. Bu adresteki tüm müzikleri 01,02,03 etiketleriyle sıralanmış bir şekilde otomatik olarak indirip flash belleğimize atacağız. Bu işlemi yapmak için kullanacağımız program ByClick Downloader programı olacaktır. https://www.byclickdownloader.com/tr/ adresinden programı indirin ve kontrollerini yaptıktan sonra ileri ileri yönergeleriyle hızlıca kurulumu tamamlayın.

araba-icin-usb-muzik-bellek-hazirlama-3

Programı kurup açtıktan sonra üstteki görünüme ulaşacaksınız. Şimdi 5 adımda müzik listemizi indirmeye başlayacağız.

  • Öncelikle 1 numaradaki gibi masaüstümüzde bir klasör açalım ve istediğimiz bir ismi verelim. Müzik listemiz bu klasörde yer alacak.
  • Daha sonra 2 numaralı alandan oluşturduğumuz klasörün yolunu gösterelim. Yazılım otomatik olarak bu klasöre indirmeye başlasın.
  • 3 numaralı alandan MP3 formatını seçelim.
  • 4 numaralı alandan kalite seçeneğini normal olarak belirleyelim.
  • Son olarak 5 numaralı adımdan en başta kopyaladığımız oynatma listesinin URL adresini yapıştıralım ve oynatma listesini indirmeye başlayalım.
araba-icin-usb-muzik-bellek-hazirlama-4

İndirme işlemi başlamadan önce üstteki resimdeki gibi Add Track Number seçeneğini aktif etmeyi unutmayın. Bu özellik inen her parça için başına bir numara ataması yapacak ve CD çalarınızın şarkıları okumasını ve sıraya koymasını kolaylaştıracaktır. İndir diyerek işleminizi başlatın ve programın işlemleri tamamlamasını bekleyin.

İşlemler tamamlandıktan sonra müzikler klasörümüzde aşağıdaki gibi tüm Oynatma Listesindeki Şarkılar inmiş ve sırasıyla numaralandırılmış olacaktır. Artık bu müzikler klasörünü USB Flash Belleğinizin içerisine atarak aracınızda müzik dinlemeye başlayabilirsiniz.

araba-icin-usb-muzik-bellek-hazirlama-5

Youtube üzerinde kendi oynatma listelerinizi hazırlayıp sevdiğiniz tüm parçaları o listeye ekleyebilir ve daha sonra ByClickDownloader aracını kullanarak oynatma listesini toplu bir şekilde indirebilirsiniz.

ByClickDownloader Kullanımı Videolu Anlatım

Makalenin tamamını açıklamalarıyla birlikte videolu olarak takip etmek için aşağıdaki Youtube videomuzu izleyebilirsiniz. Lütfen kanala abone olmayı unutmayın, sevgiler.


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :

Reddit

Pinterest


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :


Yorumlar (1)

mete kalaycı 2.07.2021 01:17:47

elinize kolunuza sağlık. sayenizde on numara bı flash hazırladım. tek tek indirmeye caliscaktim youtube dan

Bu içeriğe bir yorum bırakabilirsin.

Kullanıcı Oyu: 1 - Puan: 5





Bu paylaşımlara da göz atabilirsin.

Kaydedilmeyen Word Belgesini Geri Getirme - Kurtarma

Kaydedilmeyen Word Belgesini Geri Getirme - Kurtarma

Word dosyasını kaydetmedim? Eyvah! Dediğiniz anlar muhtemelen olmuştur. Microsoft Office Word kullanmaya yeni başlayan kullanıcılar Word dosyasını kay ...