Papara Sanal Kart Nasıl Açılır Tamamen Ücretsiz !

Ziyaret : 1685

Son güncellenme :
2021-07-02T00:49

Okuma Süresi 4DK


Tam şirket adıyla Papara Elektronik Para A.Ş. Türkiye'de kurulmuş, 6493 sayılı yasa kapsamında bir elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşudur. Papara kullanarak arkadaşlarınızla para transferleri yapabilir, kişisel veya kurumsal şirket ödemelerinizi yapabilir, internet üzerinden alışverişler yapabilir veya fatura ödemelerinizi yapabilirsiniz. Paparaya üye olmak ücretsizdir. Bu yazımızda sizlere Papara üyeliği olan bir kişi nasıl sanal kart oluşturabilir ve sanal kart detayları nelerdir bunlardan bahsedeceğiz.

papara
Papara Sanal Kart Açımı
  • Windows bilgisayarınızdan papara.com adresine giderek PAPARA hesabınıza giriş yaptıktan sonra yukarıdaki Papara Card sekmesine tıklayın.
  • papara-sanal-kart-nasil-acilir-1
  • Sanal kart bölümüne kadar oklardan kaydırdıktan sonra Sanal Kart Oluştur seçeneğine tıklayın.
  • Sanal kart form ekranına geldiğinizde kartınıza bir isim verin, aylık harcama limitinizi belirtin ve sanal kart oluştur butonuna tıklayın.
  • papara-sanal-kart-nasil-acilir-2

Bu basit adımları tamamladıktan sonra aşağıdaki gibi sol menüden ilgili sanal kartın üzerine tıklayarak detaylarını görebilir ve dilediğinizce harcamaya başlayabilirsiniz. Sanal kartınız anında oluşacak ve hesap sahibinin ismine tanımlanacaktır. Alışverişlerinizde hesap sahibinin ismini ve sağda çıkan bilgileri girerek işlem yapabilirsiniz.

papara-sanal-kart-nasil-acilir-3
Peki Sanal Kart Limitleri ve Kullanım Detayları Nelerdir ?
  • Her AY 1 adet sanal kartı ücretsiz bir şekilde oluşturabilirsiniz. Aynı ay içerisinde açacağınız diğer sanal kartlar için 1 TL ödersiniz.
  • Harcama Limiti opsiyonel bir seçenektir ve bir ay içerisinde yapacağınız maksimum alışveriş tutarını belirtir. Harcama limitini istediğiniz zaman arttırabilir ve azaltabilirsiniz.
  • Sanal kartınızı istediğiniz an silebilir ya da kullanıma kapatabilirsiniz.
  • Sanal kartınıza ait abonelikleri ve harcama işlem geçmişini kartınızın üzerine tıklayarak görebilirsiniz.

Papara kullanırken kesinlikle hesaplarınızı kiralamamalı ve satmamalısınız. Adınıza yasa dışı b*his veya d*landırıcılık faaliyetleri yürütebilirler. Bu hususlara mutlaka dikkat edin. Papara sanal kartları ile güvenilir alışveriş yapmak çok daha mantıklıdır. Kredi kart bilgilerinizin güvenilirliğinden şüphe ettiğiniz her portal da şiddetle papara sanal kart kullanımını öneriyoruz.

Papara Sanal Kart Açımı Videolu Anlatım

Aşağıdaki videodan Papara Sanal Kart Nasıl Açılır adımlarını takip edebilirsiniz.


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :

Reddit

Pinterest


Bu Yazıyı Paylaşır mısın? :


Yorumlar (1)

blogcu 2.07.2021 01:19:21

papara nasıl açılıyor çok ihtiyacım var buna

Bu içeriğe bir yorum bırakabilirsin.

Kullanıcı Oyu: 2 - Puan: 5





Bu paylaşımlara da göz atabilirsin.

Telefonda Kayıtlı Wifi Şifresini Öğrenme - Rootsuz ve Programsız

Telefonda Kayıtlı Wifi Şifresini Öğrenme - Rootsuz ve Programsız

Android veya IOS işletim sistemine sahip telefonlarınızda daha önceden bağlandığınız kablosuz şifrelerini öğrenmek istiyorsanız yapmanız gereken birka ...